Video

Bie niveli i ujit në liqene, vazhdon kundërshtimi për ndërtimin në Badoc

1
 

Në kohën kur rreth liqenit të Badocit po planifikohet ndërtimi i një lagjeje luksoze, qindra banorë të rajonit të Prishtinës pritet të përballen me reduktime të ujit.

Rënia e nivelit të ujit nën 10 metra të dy liqeneve, atij të Badocit dhe Batllavës, ka bërë që ujësjellësi të bëjë planifikime për mënyrën se si do të veprojë në muajt e ardhshëm, raporton KTV.