Video

Rritet kontrabanda më 2019-n, vlera e mallrave të kapura shkon në 10 mln euro

1
 

350 raste të kontrabandimit të mallrave serbe dhe boshnjake, ka identifikuar Dogana e Kosovës gjatë vitit 2019.

Sipas drejtorit të këtij institucioni, Bahri Berisha, vlera e këtyre mallrave kontrabandë është rreth 10 milionë euro, raporton KTV.