Video

“Mrekullia 2” – Lindja e bebes

2
 

Në episodin e parë të sezonit të dytë të emisionit edukativ, “Mrekullia” në KTV, mund të mësoni për lindjen e bebes, si dhe se si duhet vepruar në ditët e para të pas lindjes.