Video

Zgjedhjeve të 6 tetorit s’po u shihet fundi

2
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Certifikimi i rezultateve të zgjedhjeve të 6 tetorit është shtyrë edhe për disa ditë.

Kjo pasi në Gjykatën Supreme, Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar ankesë lidhur me vendimin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, për të mos urdhëruar KQZ-në për numërimin edhe të 392 pakove të ardhura me vonesë nga diaspora, raporton KTV.