Gërxhaliu: Mbi 2 mijë persona të vrarë në luftë u varrosën pa ADN

24 November 2019 13:58

Mbi 2 mijë persona të vrarë gjatë luftës së fundit në Kosovë janë varrosur nga të afërmit e tyre pa analizë të ADN-së dhe pa autopsi.

Drejtori i Institutit të Mjekësisë Ligjore, Arsim Gërxhaliu, në një intervistë për Ekonomia Online, thotë se këto raste duhet të trajtohen përmes një plani strategjik, por që kërkon punë nga një super ekip dhe planifikim paraprak.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme