Video

AKK-ja u jep 1 muaj afat kompanive të naftës për sqarime, mund t’i dënojë

2
 

14 kompani, në mesin tyre Hib Petrol, Al-petrol, Ex Fis, Lab Oil e Petrol Company, dyshohet se kishin kurdisur çmimin e naftës në nëntor dhe dhjetor të vitit të kaluar.

Sipas Agjencisë Kosovare të Konkurrencës, derisa në nëntor të vitit të kaluar fitimit i këtyre kompanive ishte rritur për 60% , në dhjetor, fitimi ishte rritur për 124%, raporton KTV.