Video

Tri ditë protesta e zmbrapsin ministrin Bytyqi nga vendimi për bursat e studentëve

2
 

Protestat dhe bojkoti i studentëve për tri ditë me radhë, kanë shtyrë këtë të premte ministrin në largim të Arsimit, Shyqiri Bytyqi, të tërhiqet nga vendimi i tij për ndarje të bursave.

Ai, në një konferencë, ka tentuar të sqarojë mënyrën së si është bërë përzgjedhja e bursistëve, por megjithatë ka anuluar konkursin për shpërndarjen e tyre.