Video

Rrjeti i Grave me protestë në përkrahje të viktimave në Rojava të Sirisë

2

Marsheve dhe protestave të shoqërive civile dhe qytetarëve nga vendet e ndryshme të botës në përkrahje të popullit kurd të Rojavas, u është bashkuar edhe Kosova.

Përmes një proteste të organizuar nga Rrjeti i Grave të Kosovës, në sheshin “Skënderbeu”, u bë thirrje për solidarizim me viktimat kurde, ndaj të ashtuquajturit “gjenocid turk”.