Video

Termokosi nis sezonin e ngrohjes

2
 

Ndonëse temperaturat gjatë ditës kanë kaluar mbi 25 gradë celsius, ngrohtorja e qytetit të Prishtinës, “Termokos” ka nisur sezonin ngrohës.

Sipas një njoftimi për media, kjo ndërmarrje sqaron se pas testeve të rrjetit dhe të pajisjeve të ngrohjes bazuar me rregulloren në fuqi, ka nisur furnizimi me ngrohje, raporton TV Arta.