Video

Kurti e do Rashiqin në qeverinë e tij

1

Mëngjesin e së dielës, në një nga hotelet e kryeqytetit, janë takuar kandidati për kryeministër nga LVV, Albin Kurti, dhe Nenad Rashiq, përfaqësuesi i koalicionit serb Liria.

Kurti, partia e të cilit ka dalë fituese në zgjedhjet e 6 tetorit, sipas rezultatit preliminar të KQZ-së, pas takimit, ka thënë se kanë biseduar për zgjedhjet në pjesët e banuara nga serbët.