Video

KQZ-ja, pa vendim për votat e vonuara të diasporës dhe për pakot nga Serbia

1

Votat e diasporës si dhe votat e ardhura nga Serbia, kanë qenë shkak i përplasjes mes anëtarëve të KQZ-së në këtë mbledhje.

Besnik Buzhala, nga divizioni i Shërbimit të Votuesve, tha se janë pranuar 15 mijë e 794 fletëvotime deri në afatin kohor të rregullt të paraparë për dërgesa. Ndërsa, janë 4 mijë e 500 vota nga diaspora, që kanë ardhur pas afatit të paraparë, pra nga 19 shtatori deri më 5 tetor, raporton KTV.