Video

Netanyahu tenton të shfajësohet për akuzat e korrupsionit

2
 

Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu, është përballur në seancën e fundit dëgjimore para se të vendoset nëse është fajtor për korrupsion.

Avokatët e tij kanë tentuar që ta bindin Prokurorin e Përgjithshëm që të mos vazhdojë me procedurat për korrupsion dhe mashtrim në tre raste.