Video

KGJK e suspendon gjyqtarin Rafet Ismaili, një gjë e tillë e pret edhe policin Blerim Gashi

2
 

Gjykata Themelore e Prishtinës ka refuzuar kërkesën për paraburgim, për gjykatësin dhe policin e Skenderajt.

Këtë masë, Gjykata e ka zëvendësuar me arrest shtëpiak ndaj gjyqtarit të Gjykatës Themelore të Mitrovicës, dega në Skenderaj, Rafet Ismajli, dhe zyrtarit policor Blerim Gashi.