Video

Lideri i opozitës në Korenë Jugore rruan kokën për të kundërshtuar ministrin e Drejtësisë

2

Lideri i opozitës në Korenë e Jugut i është shtuar listës së politikanëve që po rruajnë kokat si shenjë pakënaqësie ndaj qeverisë.

Para përkrahësve dhe gazetarëve, Hwang Kyo-ahn ka rruar kokën në afërsi të pallatit presidencial, raporton KTV.