Video

Sistemi shëndetësor e armët përplasin kandidatët demokratë për president të SHBA-së

2

Është mbajtur debati i tretë i demokratëve që synojnë të fitojnë garën brenda partiake për t’u nominuar për president.

Joe Biden dhe rivalët e afërt Elizabeth Warren dhe Bernie Sanders, patën një debat të ashpër për kujdesin shëndetësor.