Video

Liderët e G7-s nisin diskutimet, nën trysninë e protestave

2

Liderët e shteteve anëtare të G7-s janë mbledhur në ditën e parë të punimeve të samitit të sivjetshëm.

Në mëngjes, kishte një takim mes presidentin amerikan Trump dhe kryeministrit britanik, Johnson.