Video

Haskukës nuk i mjafton ngritja e aktakuzës ndaj drejtorit për ta shkarkuar

2

Ka disa ditë që disa organizata të shoqërisë civile në Prizren përmes një reagimi i kanë kërkuar kryetarit të Prizrenit që të shkarkojë drejtorin e Ekonomisë dhe Financave, ndaj të cilit ka aktakuzë për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Por, Kryetarit të Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskukës, nuk i ka mjaftuar ngritja e aktakuzës që të ndërmarrë masa ndaj tij.