Video

LDK vendos të hënën për kandidatin për kryeministër dhe koalicionin me VV-në

1

Një ditë pasi u zgjodhën, anëtarët e kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës mbajtën edhe mbledhjen e parë.

E megjithëse pritej nga aty të dilte një emër për kandidatin për kryeministër të kësaj partie që do t’i propozohej këshillit të përgjithshëm, një gjë e tillë nuk ndodhi.