Kuvendi i ka kërkuar ARKEP-it që sa më shpejt të vendosë rreth numrave të “Z-Mobile”

24 August 2019 11:38

Gati një muaj prejse është shkëputur kontrata mes Telekomit dhe “Z-Mobile-it”, Autoriteti Rregullativ për Komunikime Elektronike dhe Postare (ARKEP) ende nuk ka vendosur se çfarë do të ndodhë me 300 mijë numrat që i ka pasur në dispozicion “Z-Mobile”.

Mosmarrja e vendimit, sipas ish-anëtarëve të Komisionit parlamentar që hetoi zhvillimet në Postë-Telekom është duke u neglizhuar qëllimshëm nga ARKEP-i. 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme