Dy dhoma përfshihen nga zjarri në burgun e Lipjanit

22 August 2019 13:36

Zyrtarët korrektues kanë njoftuar se dy dhoma të vetmisë së Qendrës Korrektuese në Lipjan, janë përfshirë nga zjarri.

Pas intervenimit të oficerëve korrektues zjarri është shuar me dëme të vogla materiale, raporton TV Arta.

Lidhur me rastin janë intervistuar nga policia dy të dyshuar të burgosur, të cilët kanë pranuar se e kanë shkaktuar veprën si dhe është njoftuar prokurori.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme