Mbi 100 grabitje ndodhën në Kosovë për 6 muaj, ekspertët e sigurisë kërkojnë masa

12 August 2019 23:40

Një grabitje e cila përfundoi me vrasje dhe plagosje, e disa të tjera të armatosura, ndodhën vetëm në ditët e para të muajit gusht.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme