Politikanët vizitojnë BIK-un, dërgojnë mesazhe për paqe e për krijim të shoqërisë së drejtë

11 August 2019 19:10

Urime të shumta në ditën e Kurban Bajramit, dhanë mysafirë të shumtë të cilët vizituan Bashkësinë Islame të Kosovës.

Liderë të institucioneve vendëse theksuan se mesazhi për unitet mes vete, që përçon festa e Kurban Bajramit, duhet të vlerësohet lart, raporton KTV.

Mesazhe për paqe dhe harmoni mes njerëzve kanë dhënë edhe krerët e partive politike.

Derisa, drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, teksa ka uruar qytetarët për festën e Bajramit, ka shtuar se për festën e Bajramit, deri në kohën kur foli, nuk ka pasur asnjë incident.

Mesazhe për paqe dhe mirësi ka përcjellë edhe ipeshkvi i Ipeshkvisë së Kosovës, Don Lush Gjergji.

Derisa, për ta uruar festën e Kurban Bajramit, në BIK nuk ishte presidenti i vendit, Hashim Thaçi.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme