Video

Dua Lipa është kthyer në Kosovë, për ta realizuar një ëndërr të kamotshme

1
 

Fondacioni “Sunny Hill” dhe Komuna e Prishtinës, nënshkruan marrëveshjen për themelimin e një qendre për art dhe muzikë.

Fondacioni që organizon një prej festivaleve më të mëdha në vend, do t’i investojë 150 mijë euro për “Sunny Hill Academy” që do të fuksionalizohet në vitin 2020.