Video

Zyrtarë të PDK-së e kryqëzojnë Buxhovin për deklaratat rreth UÇK-së, Mustafa për LDK-në

1
 

“UÇK-ja nuk ka qenë e pastër. Ka qenë e drejtë, por ka pasur shumë gjëra të këqija. Janë vrarë mbi 100 zyrtarë të LDK-së”. Kjo deklaratë e Jusuf Buxhovit, njërit prej themeluesve të LDK-së, e dhënë në Rubikon të KTV-së, ka shkaktuar reagime të shumta.

Zëvendësministri i Zhvillimit Ekonomik dhe anëtari i PDK-së, Gani Koci, ka thënë se lufta e UÇK-së është dashur të spastrojë, siç ka thënë ai, mbeturina të sojit të buxhovëve.