Video

Në Minsk të Bjellorusisë Kelmendi e artë, Gjakova e argjendtë

Xhudistet kosovare Majlinda Kelmendi dhe Nora Gjakova, kanë shkruar historinë në Minks të Bjellorusisës ku po mbahen Lojërat Evropiane 2019.

Majlinda dhe Nora kanë fituar për herë të parë medaljet të artën dhe të argjendën në Lojërat Evropiane, të parat këto për Kosovën.