Video

28-vjeçari që vdiq në Mitrovicë nuk kishte kontratë e as kushte adekuate për punë

1
 

I ndjeri Visar Behrami, i cili vdiq në vendin e tij të punës, nuk kishte fare kontratë pune, derisa atij i ishte kërkuar që të punonte së fundi në ditë vikendi dhe ditë feste.

Familjarët e 28-vjeçarit, që u gjet mbrëmë në rrënojat e ndërtesës pas më shumë se 6 orëve kërkimi, thonë se ishin të njoftuar se i ndjeri punonte në kushte të rënda pune, raporton KTV.