Video

Përplasja e ish-kolegëve Molliqaj-Konjufca në Kuvend

1
 

Prej disa kohësh, Dardan Molliqaj e kishte paralajmëruar 12 prillin si dita kur do t’i publikonte faktet se Glauk Konjufca ka qenë pjesë e SHIK-ut.

Nga Kuvendi i Kosovës, Molliqaj tha se Konjufa ishte pjesë e SHIK-ut në vitet 2000-2001 dhe paga e tij ishte 150 marka, atëkohë, raporton KTV.