Video

Kurti do zgjedhje për rrëzimin e Haradinajt dhe Thaçit

2

“Presidentin dhe kryeministrin i ndan taksa, por i bashkon korrupsioni”, ka thënë kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti.

Për këtë, ai ka kërkuar mobilizim popullor, në mënyrë që vendi të shkojë në zgjedhje të reja.