Video

Marsh protestues në Prishtinë për Ditën Ndërkombëtare të Gruas

1
 

Shumë qytetarë i janë bashkuar marshit të 8 Marsit, me moton “MARShojmë, S’festojmë” , për të kërkuar drejtësi e barazi në shoqërinë kosovare.

Me brohorima, marshuesit kanë ndaluar te lapidari “Herionat” dhe aty është vendosur një pankartë me mbishkrimin “Edhe ne e kemi ba shtetin”, raporton KTV.