Video

Bashkëshorti i Kadaj-Bujupit dhe bashkëshortja e Lushtakut, ndër të punësuarit në Telekom gjatë 2018-ës

2
 

Po shtohet numri i ligjvënëseve që po i rehatojnë familjarët e tyre brenda ndërmarrjeve publike.

Naser Bujupi, bashkëshorti i Donika Kadaj-Bujupit, është punësuar së fundi në Telekomin e Kosovës, ndërmarrje e cila mbikëqyret nga gruaja e Bekë Berishës, Besa Shatri Berisha dhe auditohet nga Shehide Lushtaku, bashkëshortja e Mërgim Lushtakut, raporton KTV.