Video

LDK-ja e quan ekipin negociator “grup dekori”

2

Arenë fyerjesh nga LDK- ja është cilësuar Kuvendi i Kosovës, si dhe Ekipi negociator është quajtur dekor.

Sipas tyre, dialogu me Serbinë ka hyrë në një rrugë pa krye si shkak i keq-qeverisjes, raporton KTV.