Video

KOHA ndan shpërblimet vjetore për gazetari, letërsi e vepër jetësore

1
 

Duke shpalosur histori dhe trashëgimi familjare përmes publicistikës, i koncentruar kryesisht në aromat nga ajo e gështenjave deri tek aroma e barutit, Veton Surroi ka përshkruar cikle jetësore jo vetëm individuale, por të jetuara nga gjithë shoqëria kosovare.

Këtë vit, laureat i çmimit “Rexhai Surroi” për letërsi është përzgjedhur romani “Gosti në natën e parë të vjeshtës”, i shkrimtarit Gëzim Aliu.