Video

Buxheti kalon me votat me kusht të PSD-së, LDK kërkon të konfirmohet bashkëqeverisja e tyre

Me votat e Partisë Sociale-Demokrate, që është parti opozitare, ka kaluar buxheti i vitit 2019, i parashikuar të jetë në vlerë prej 2.3 miliardë euro.

Në votim morën pjesë deputetë të AAK-së, PDK-së, Nismës Social Demokrate, si dhe grupit 6+, por jo edhe ata të Listës serbe.