Video

Krejt çfarë ndodhi në ditën e dytë të grevës në QKUK

2
 

Disa Klinika Kirurgjike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, nuk kanë punuar, ani pse greva e punëtorëve shëndetësorë ishte 24-orëshe dhe do të duhej të përfundonte të martën në orën 7 të mëngjesit. Federata Sindikale e Kosovës, është distancuar nga ky veprim i kirurgëve.

Qendra Klinike Universitare e Kosovës nuk ishte komplet funksionale gjatë së martës.