Video

Familjarët e dy viktimave në aksidentin në Ferizaj apelojnë për kujdes në komunikacion

2
 

Liridon Ibrahimi dhe Elhami Mustafa, që të dy nga Gjilan,i kanë humbur jetën në aksident trafiku në Ferizaj mëngjesin e së dielës.

Në këtë vend ka ndodhur vetakaidenti ku kanë vdekur dy persona. Njëri 27 vjeçar dhe tjetri 21 vjeçar nga komuna e Gjilanit.