Video

Dua Lipa me dy nominime për Grammy Awards, në njërën ka konkurrente Bebe Rexhën

Dy këngëtare shqiptare, Dua Lipa dhe Bebe Rexha, janë nominuar për shpërblimet Grammy. Lipa është nominuar në dy kategori e në atë për artisten më të mirë të re do të garojë kundër Bebe Rexhës.

Nominimet për ceremoninë e 61-të të ndarjes së shpërblimeve Grammy kanë përfunduar. Në mesin e të nominuarve janë edhe dy këngëtare shqiptare, Dua Lipa dhe Bebe Rexha.