Video

Momenti kur mori veturën e policisë në autolarje dhe u shëtit me të në Pejë

1
 

Prokuroria Themelore e Pejës ka ngritur aktakuzë ndaj një personi i cili kishte marrë veturën e policisë dhe e ka vozitur nëpër Pejë.

Policët lënë veturën në autolarje, të dyshuarit e marrin dhe e vozisin nëpër Pejë