Video

Shukri Buja hyri i buzëqeshur në Gjykatë, por iu ndryshua disponimi kur iu shpall aktgjykimi

1
 

Ish-kryetari i komunës së Lipjanit, Shukri Buja, të hënën, në Gjykatën Themelore të Prishtinës, erdhi i buzëqeshur dhe mjaft i relaksuar.

Por, kur gjykatësi Beqir Kalludra në fjalën e tij përfundimtare e shpalli atë fajtor, disponimi i tij ndryshoi, raporton KTV.