Video

Limaj ballafaqon SBASHK-un me ministrin e Arsimit

1
 

Për një kohë të gjatë anëtarët e Sindikatës së Arsimit i kërkuan ministrit të këtij dikasteri, Shyqyri Bytyqi, që të takohen dhe të diskutojnë për shumë parregullsi që sipas tyre, po bëhen në këtë sektor.

Por , Shyqyri Bytyqi, ata thanë se për gjithë këtë kohë i ka anashkaluar, raporton KTV.