Video

Pacolli vazhdon jashtëligjshëm të emërojë konsuj

2
 

Kohë më parë, vetë ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, e kishte pranuar para Komisionit për Punë të Jashtme se e kanë tejkaluar 50 përqindëshin e lejuar dhe përcaktuar me ligj për emërime politike në Shërbimin e Jashtëm.

Por, emërimet politike po vazhdojnë.