Video

Kuvendi sot, nga ligjet për ushtrinë te përplasja e Haradinajt me Halitin

1
 

Tri projektligjet që e shndërrojnë FSK-në në ushtri kanë marrë votat e deputetëve në Kuvendin e Kosovës.

Edhe kjo seancë kaloi me përplasje e ajo më e fortë u bë mes kryeministrit Ramush Haradinaj dhe kryesuesit Xhavit Haliti.