Video

Presidenca e mohon se në dialog u diskutua që të amnistohen krimet e luftës në Kosovë

1

Faza e fundit e dialogut në mes të Kosovës dhe Serbisë nuk mund të përfundojë me amnistimin e krimeve të luftës.

Një gjë e tillë madje as nuk është diskutuar në Bruksel, kanë konfirmuar në Zyrën e Presidentit, raporton KTV.