Istogu rivoton më 17 dhjetor

Istogu rivoton më 17 dhjetor

02 dhjetor 2017 14:11

Komisioni Qendror Zgjedhor ka vendosur që më 17 dhjetor të mbahet rivotimi për rundin e dytë e zgjedhjeve për kryetar në komunën e Istogut.

Kryetarja e KQZ-ës, Valdete Daka, ka thënë se vendimi i PZAP-it është i plotfuqishëm duke u bazuar në vendimin e Gjykatës Supreme që obligon për përsëritje të rundit të dytë të zgjedhjeve për kryetar të komunës së Istogut, pas gjetjes së parregullsive në votat me postë.

Në këtë garë janë Haki Rugova i LDK-së dhe Gani Dreshaj i AAK-së.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme