Ka nisur numërimi i votave me kusht

Ka nisur numërimi i votave me kusht

23 nëntor 2017 14:38

​Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar numërimi i votave me kusht, për komunat të cilat nuk do të shkojnë në rinumërim.

Pas numërimit të këtyre votave, KQZ ka vendosur që të fillojë edhe rinumërimi për komunat për të cilat mori vendim PZAP, që janë Prishtina, Prizreni, 35 vendvotime në Dragash dhe rinumërimin e tre vendvotimeve në Rahovec pas balotazhit që u mbajt të dielën në 19 komuna të Kosovës.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme