KQZ: Deri në ora 15:00 votuan 24,39 për qind e qytetarëve

KQZ: Deri në ora 15:00 votuan 24,39 për qind e qytetarëve

19 nëntor 2017 15:43

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) në konferencën e tretë për media për ditën e sotme ka bërë të ditur, se në bazë të dhënave elektronike deri në ora 15:00 kanë votuar gjithsej 325 mijë e 726 votues, apo 24,39 për qind e qytetarëve me të drejtë vote.

Sipas kryetares së KQZ-së, Valdete Daka, procesi zgjedhor deri në këto momente është duke vijuar normalisht.

“Në bazë të dhënave në mënyrë elektronike nga 99 për qind të vendvotimeve deri në orën 15 kanë votuar 325 mijë e 726 votues apo 24,39 për qind. Në raundin e parë më 22 tetor në këto komuna deri me të njëjtin kohë kanë votuar 386 mijë e 504 votues apo 28,45 për qind. Duke u mbështetur në informacionet nga qendrave e votimit procesi zgjedhor është duke vijuar normalisht”, tha Daka.

Konferenca e radhës e KQZ-së mbahet në ora 20:00 dhe ka të bëjë me ecurinë e procesit zgjedhor gjatë tërë ditës, si dhe pjesëmarrjen e votuesve në balotazhin për 19 komuna.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme