Zogaj mohon pohimet e Nismës në Malishevë se PDK po i bën presion Foto: Koha / ilustrim

Zogaj mohon pohimet e Nismës në Malishevë se PDK po i bën presion

19 nëntor 2017 13:04

Pas akuzës ndaj PDK-së të Nismës për Kosovën, dega në Malishevë, se po i bën presion kryetarit të Komisionit Komunal Zgjedhor e që sipas Nismës ka për qëllim që të shkaktojë incidente në qendrën e votimit në fshatin Banjë të Malishevës, KosovaPress ka kontaktuar nëpërmjet telefonit me kryetarin e KKZ-së Rexhep Zogaj, i cili ka mohuar të ketë presion nga dikush.

“Jo nuk është e vërtetë, unë sot jam duke e kryer punën time si kryetar i KKZ-së dhe nuk kam asnjë problem”, tha Zogaj.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme