Këtu e gjeni vendvotimin tuaj

Këtu e gjeni vendvotimin tuaj

19 nëntor 2017 08:51

Përmes ueb-faqes së Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës mund të gjejnë online vendvotimin e vet.

Për të mësuar se ku do të votoni, klikoni linkun më poshtë dhe vetëm shkruajeni numrin personal të letërnjoftimit tuaj.

VENDVOTIMI JUAJ

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme