Shpërndahen fletëvotimet nëpër qendrat e votimit Foto: Koha / ilustrim

Shpërndahen fletëvotimet nëpër qendrat e votimit

19 nëntor 2017 07:14

Materiali i ndjeshëm zgjedhor, ku përfshihen fletëvotimet dhe materialit tjetër përcjellëse nga depot e komisioneve komunale të zgjedhjeve janë shpërndarë nëpër qendrat e votimit, ku do të ketë proces të votimit gjatë ditës së sotme.

Shpërndarja e materialit është bërë nën përcjelljen e Policisë së Kosovë.

Janë 19 komuna në të cilat po mbahet raundi i dytë i zgjedhjeve, ku të drejtë vote kanë 1 milion e 353.613 persona.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme