Sonte në Rubikon debati me opinionistët për balotazhin

Sonte në Rubikon debati me opinionistët për balotazhin

16 nëntor 2017 13:02

Në Rubikon sonte opinionistët debatojnë për balotazhin e 19 nëntorit.

Kush do të fitoj të dielën? Sa do të ndihmojnë koalicionet paszgjedhore në rezultatin përfundimtar? Çka për marrëveshjet e fshehta? Si do të renditen partitë politike? Kush mund të mbaj rezultatin e kush do ta përmbysë atë?

Për këto dhe më shumë, ndiqni sonte Rubikon me Adriatik Kelmendin me fillim prej orës 20:00. Rubikon kalohet ekskluzivisht vetëm në Kohavision.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme