Këtu mund t'i gjeni rezultatet për Kuvende Komunale

Këtu mund t'i gjeni rezultatet për Kuvende Komunale

09 nëntor 2017 12:13

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka shpallur rezultatet përfundimtare për asamble komunale të zgjedhjeve të 22 tetorit, pas rinumërimit të rreth 700 kutive të votimit në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Afati i ankesave ka filluar qysh sot në orën 12:00.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se për shkak të pengesave në qasje në faqen e KQZ-së, Rezultatet Përfundimtare për Kuvende Komunale janë publikuar në këtë link:

KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme